#AccelerateBrands Kolege iz BiH pokrenule novi projekat

Novi projekat stiže nam iz Nelt BiH, Naši brendovi = Naši ljudi. Cilj inicijative je angažovanje kolega u promociji brendova kompanije, a kolege iz BiH uspešno su realizovale prvu promociju Nutrino Lab proizvoda.

Ideja je potekla od Vasilija Markovića, agenta prodaje i Jovane Simanić, farmaceutskog tehničara i verovanja da će uključivanje kolega u promociju Nelt proizvoda unaprediti njihovu prodaju. „Razmišljajući o impresivnim postavkama, došli smo na ideju da postavke upotpune naše kolege, jer smatram da smo mi, zaposleni, najbolji promoteri Nelt brendova“, rekla je Jovana. Poseban doprinos projektu dala je koleginica Nikolina Šobat, finansijski analitičar, koja je pokazala veliki entuzijazam u predstavljanju proizvoda.

Prva aktivna prodaja organizovana je 27. jula u prodajnom objektu Merkator u Dobrinji, gde su promovisani Nutrino Lab proizvodi. Uz kupovinu bilo koja dva proizvoda, potrošači su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri „Nabaci obruč i skvizzni“ i osvoje poklone. Nagradna igra zabavila je kupce i naše kolege, koje su postigle su izvanredne rezultate – za samo dva i po sata ostvarili su nedeljnu prodaju proizvoda.

„Ono što dobre igrače izdvaja od izvrsnih, jeste to što su izvrsni igrači spremni odreći se ličnih dostignuća radi ostvarenja timskog cilja“, izjavio je Goran Cerovina, izvršni direktor tržišta BiH, koji je podržao tim na dan promocije Nutrino Laba.