#AccelerateBrands Kompanija Chips Way zvanično deo Nelt Grupe

Potpisivanjem ugovora o kupoprodaji Nelt Grupa postala je suvlasnik kompanije Chips Way. Chips Way je jedan od lidera na tržištu slanih grickalica. Ovom akvizicijom, Nelt Grupa potvrđuje strateško opredeljenje ka dugoročnom razvoju i širenju portfolija sopstvenih brendova.

Proizvodnja proizvoda biće nastavljena u pogonima fabrike u Čačku, odakle će se Neltovom distributivnom mrežom širiti najpre po Srbiji, a zatim i na ostalim tržištima u Evropi, najavili su generalni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić, izvršni direktor za tržište Srbije Robert Jenovai, generalni direktor kompanije Chips Way Luka Jovanović i partner u Integral venture partners Marko Hinić obraćajući se prodavcima Nelta iz cele Srbije na kick-off-u održanom tim povodom danas u Beogradu.

Fabrika za proizvodnju čipsa počela je sa radom 1971. godine u Čačku i tada je bila jedina domaća fabrika ovog tipa. Stručni kadrovi, savremena tehnologija i stalno unapređivanje proizvodnje danas pozicioniraju Chips Way kao jednog od lidera na tržištu grickalica.

Široki portfolio proizvoda ove komapnije više od 50 godina uliva sigurnost u pravi i najbolji izbor proizvoda koji su postali unikatni sinonim zabave, druženja i nezaobilaznog grickanja.

Najpoznatiji brendovi Chips Way-a su Čačanski čips, Flips, Gricko i kokice.