#AccelerateBrands Održan Neoplanta & BFF Day

U Baby Food Factory prošle nedelje održan je interaktivni događaj Neoplanta & BFF Day, na kom su koleginice i kolege iz obe kompanije predstavile najbolje marketing prakse na kojima su radile u prethodnoj godini.

Razvoj sopstvenih brendova jedan je glavnih stubova razvoja naše kompanije u narednom periodu i jedan od glavnih ciljeva naše krovne poslovne strategije #Accelerate2025.

Insight Manager Marina Guzijan istakla je da je bilo sjajno iskustvo susresti se sa kolegama, te da je ceo događaj protekao u prijatnoj i podsticajnoj atmosferi.

“Kao neko ko je deo i Neoplantinog i BFF titima, bilo je zadovoljstvo okupiti ekspertizu obe kompanije i napraviti događaj za razmenu ideja i razgovore o najboljim praksama koje su obelezile prethodnu godinu i velike projekte“, poručila je Marina.

Na događaju su učestovali Saša Ćirić, Irma Bošković, Ana Vukmirović, Marko Milenković, Dušan Vranić i Vesna Okiljević iz Neoplante, Milica Đukić, Natalija Nedeljković, Angela Mitreska, Ivana Milojević, Jelena Ilić i Gordana Mosni iz BFF-a i Divna Maletić iz sektora komunikacija