#AcceleratePartnerships Hell Energy novi principal na tržištu Kosova

Naša kompanija na tržištu Kosova uspostavila je saradnju sa novim principalom u segmentu distribucije. U pitanju je kompanija Hell Energy, poznata po portfoliju energetskih pića i kafa.

Godinama unazad, Nelt u Albaniji uspešno sarađuje sa brendom Hell Energy, dok je partnerstvo na tržištu Kosova započeto početkom avgusta, kada je organizovan i kick off sastanak sa principalom. Tom prilikom, zaposleni su se detaljnije informisali o kompaniji, asortimanom proizvoda, kao i strategiji poslovanja na globalnom nivou.

Kompanija Hell Energy je osnovana 2006. godine i danas se nalazi na mestu trećeg najvećeg proizvođača energetskih pića na globalnom tržištu. Jedan je od vodećih brendova u FMCG industriji, čemu svedoči rastuća globalna popularnost. Asortiman proizvoda kompanije dostupan je u više od pedeset zemalja, a lidersku tržišnu poziciju imaju na preko deset tržišta, uključujući i tržište Zapadnog Balkana. Hell Energy poseduje potpuno automatizovane proizvodne pogone kako za punjenje, tako i za proizvodnju aluminijumske ambalaže. Vrhunski kvalitet proizvoda, pristupačna cena i razvijena distributivna mreža zaslužni su za veliki uspeh Hell Energy proizvoda.