#AcceleratePeople Darko Lukić od danas novi CEO Nelt Grupe

Darko Lukić od danas zvanično preuzima funkciju CEO-a, nakon što je više od tri godine proveo na poziciji Vice President-a Nelt Grupe.

Darko je svoj prvi radni dan kao CEO, simbolično, započeo na terenu sa koleginicama i kolegama iz prodaje, želeći da pokaže ličnu posvećenost i time ukaže na značajan doprinos svih članova naše organizacije.

Nakon toga, članovi izvršnog odbora i Darkovi bliski saradnici, poželeli su mu dobrodošlicu na njegovom novom radnom mestu.

„Danas sam na terenu sa ljudima, jer želim da saslušam zaposlene, da čujem njihove potrebe, ideje i razmišljanja koje će mi dati dodatni uvid u to kako da Nelt bude još snažnija i jača organizacija. Do kraja leta, plan mi je da posetim sva tržišta kako bih razgovarao sa što većim brojem koleginica i kolega“, rekao je Darko.

Lukić je lider sa dugogodišnjim iskustvom u FMCG industriji i od svog dolaska u Nelt značajno je doprineo kreiranju i realizaciji strateških projekata i inicijativa, postižući izuzetne rezultate. Njegovo razumevanje industrije, inovativni pristup i posvećenost našim vrednostima garantuju da će uspešno voditi našu kompaniju ka novim uspesima.