#AcceleratePeople Nelt proglašen poslodavcem godine

Juče je tradicionalno, dvanaestu godinu zaredom, Srpska asocijacija menadžera dodelila godišnje nagrade najboljima u Srbiji. Ova prestižna priznanja uručuju se menadžerima i poslodavcima koji se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, promociju menadžerske struke, najboljih poslovnih i poslodavačkih praksi, odgovornog i održivog poslovanja.

Nelt je poneo titulu „Poslodavac godine”, kao kompanija koja je u ovoj godini ponudila najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera. Izvršna direktorka za ljudske resurse Nelt Grupe, Bojana Mucić, koja je primila nagradu u ime kompanije, izjavila je:

„Ova nagrada nam je posebno draga, zato što prepoznaje trud koji ulažemo za bolje radno okruženje i uslove za zaposlene, jer smatramo da bez zadovoljnih zaposlenih nema ni izvanrednih rezultata kakvi su naši. U Neltu su benefiti grupisani u programe zdravlja i wellbeinga, podrške porodici i važnih životnih događaja. Od benefita koji zaposlenima najviše znače, izdvojila bih fleksibilnu politiku rada za administrativne pozicije, sistematske preglede i privatno zdravstveno osiguranje, dodatne slobodne dane po raznim osnovama kao što su polazak u školu, u odnosu na ukupni radni staž, edukacija itd. Pored svega toga, kontinuirano se bavimo ličnim i profesionalnim razvojem zaposlenih, što smatramo svojom obavezom i strateškim izborom.“

Svečanoj večeri prisustvovalo je preko 350 zvanica iz poslovnog i javnog života Srbije i regiona.

Osim nagrade, velika je čast da se ove godine među nominovanim mladim menadžerima našao naš kolega Petar Božić, nacionalni menadžer za ključne kupce, dok je za menadžera godine bio nominovan Darko Lukić, izvršni potpredsednik Nelt Grupe.