#AcceleratePeople Održan događaj posvećen jubilantima

U Neltu je prvi put organizovan događaj “Legende među nama”. Ovom prilikom obeležili smo jubileje naših koleginica i kolega – 30, 20 i 10 godina u našoj kompaniji.

Prisutnima su se obratili osnivači Nelta, Ranko Sočanac i Nebojša Šaponjić, kao i Miloš Jelić, CEO Nelt Grupe, podržavajući ideju o ovom načinu obeležavanja jubileja. Izrazili su nadu da ćemo i u narednim godinama nastaviti sa okupljanjem, sa istim entuzijazmom i istakli važnost svakog pojedinca.

Na događaju je dodeljeno 130 priznanja, a specijalne nagrade uručene su i penzionerima.

U okviru događaja organizovan je i panel na kojem su učestvovali Mirjana Zobenica, ovlašćeni zakonski zastupnik i izvršni direktor interne kontrole i revizije Nelt Grupe, Nada Vojinović, supervizor finasija i računovodstva, Nelt BiH i Lazar Dragaš, menadžer logisitke u Montenomaksu. Oni su podelili svoje lične utiske, zanimljive anegdote i dragocena iskustva stečena tokom godina provedenih u našoj komapaniji.

„Sećam se Nelta kada nas je bilo nas 11, ali smo radili kao jedno. I dalje me motiviše strast prema poslu i ljudi koji me okružuju. Nakon skoro 30 godina provedenih u Neltu, mislim da sam ostavila svoj DNK- Mirin DNK.” rekla je Mira.

Moderatorka panela bila Milica Jević, specijalista za PR i komunikacije.

Nakon programa, usledilo je druženje uz muzički program.