#AcceleratePharmaceuticals Nelt na najvećem farmaceutskom skupu u Srbiji

Nelt Pharmaceuticals je imao zapaženo učešće na 74. Simpozijumu saveza farmaceutskih udruženja Srbije, najvećem farmaceutskom skupu, koji je krajem maja održan u hotelu Grand na Kopaoniku.

Neltov štand okupio je veliki broj kolega farmaceuta koje je privukla impozantna postavka brednova Strepsils, Olynth, Sebamed, Nutrino, Nestle NAN, Octenisept i drugih, kao i divna energija naših vrednih i stručnih koleginica i kolega.

Posetioci su mogli da upoznaju prednosti svih naših proizvoda, uključujući i novu Oral B iO električnu četkicu za zube, koju su na štandu premijerno predstavili doktori stomatologije.

Boris Živadinović, marketing menadžer divizije farmaceutskih proizvoda kaže da Pharmaceuticals tim nastoji da uveri stručnu zajednicu u kvalitet naših proizvoda kroz adekvatnu, profesionalnu i vedru prezentaciju na svakom koraku našeg puta. “Dragi saradnici, tu smo za vas, i imamo ozbiljne planove za zajedničku budućnost!”, poručio je Boris.

Kao poseban segment poslovanja, Nelt obuhvata zastupništvo i distribuciju lekova, medicinskih sredstava, dodataka ishrani i kozmetike, kojim upravlja Pharmaceuticals divizija.