#AcceleratePeople Nelt nosilac prestižnog Employer Partner sertifikata

Naša kompanija postala je nosilac prestižnog Employer Partner sertifikata. Sertifikat garantuje kvalitet u celokupnom upravljanju ljudskim resursima. Dodatno prateći standarde koji su definisani po uzoru na najbolje svetske HR prakse i koji dodeljuje SELECTIO Grupa, vodeća grupacija za HR konsalting u Adriatic regiji.

Metodologija sertifikata Employer Partner osmišljena je 2005. godine i od tada se kontinuirano revidira. Danas je Employer Partner implementiran u više od 200 organizacija iz preko deset zemalja, a tim za sertifikaciju čini preko 50 nezavisnih HR stručnjaka.

Naša kompanija je uspešno prošla procenu od strane nezavisnih HR stručnjaka i prepoznata kao kompanija koja ima izvrsnu HR praksu i dokazan kvalitet u upravljanju ljudskim resursima, na šta smo izuzetno ponosni, poručila je Bojana Mucić, izvršni direktor ljudskih resursa.

U procesu sertifikacije posmatran je sistem ljudskih resursa kroz employee lifecycle, koji prati iskustvo zaposlenih kroz sedam ključnih faza: privlačenje i zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenih, angažovanje i zadovoljstvo zaposlenih, transformacija i razvoj, zadržavanje i nagrađivanje, i odlazak (offboarding). ) i povratka zaposlenih. Po prvi put ovakva evaluacija podjednako gleda na dve perspektive – perspektivu poslodavca i perspektivu zaposlenog.

„Naša kompanija je uspešno prošla procenu od strane nezavisnih HR stručnjaka i prepoznata kao kompanija koja ima izvrsnu HR praksu i dokazan kvalitet u upravljanju ljudskim resursima, na šta smo izuzetno ponosni. Motivisano nastavljamo ka dodatnom ulaganju, modernizaciji i unapređenju iskustva naših zaposlenih.“ rekla je Ivana Idei Todorić, menadžer za upravljanje talentima.