Neltovci na 35. Beogradskom maratonu

Neltov trkački tim #AcceleratePace učestvovao je na 35. Beogradskom maratonu pod sloganom „Maraton je porodica“.

Na ovoj, najvećoj trkačkoj manifestaciji u Srbiji, naše kolege trčale su u prepoznatljivim, jarko zelenim majicama sa Neltovim logotipom.

Više od 30 njih predstavljalo je našu kompaniju u polumaratonskoj, štafetnoj i trci zadovoljstva.

Jedan od njih, Menadžer prodaje za ključne kupce P&G divizije Nikola Savić, dosad je učestvovao u 25 trka u zemlji i regionu.

„S obzirom na to da sam od malena zaljubljenik u sport, trčanje mi pruža mogućnost da uživam u stvarima koje volim, kao što su putovanja i upoznavanje novih ljudi. Imao sam priliku da vidim mnogo gradova i budem učesnik najlepših trkačkih događaja od kojih bih izdvojio polumaraton u Dubrovniku, Sarajevu i, za ljubitelje vina fantastičan Iločki polumaraton, gde gotovo celom stazom učesnici trče kroz vinograde“, navodi on.

Neke od trka, kako kaže, trčao je sa kolegama iz kompanije gde su jedni drugima uzajamno bili podrška, ali su ohrabrivali i druge kolege kako bi u njima probudili sportski duh.

„Nakon ovogodišnjeg Beogradskog maratona očekivanja su da će nam se za naredne trke pridružiti još kolega pa makar za početak to bilo učešće u trkama zadovoljstva“, zaključuje Nikola.

Čestitamo koleginicama i kolegama na učešću i osvojenim medaljama!