Neltu BiH dodeljeno priznanje „100 najvećih“

Naša kompanija u BiH, treću godinu zaredom dobitnik je priznanja „100 najvećih.“ Organizator ove tradicionalne manifestacije, magazin Poslovne novine, prepoznaje, podržava i nagrađuje najuspešnije kompanije u BiH.

Nagrade su uručene na osnovu završnih finansijskih pokazatelja, po prihodu, dobiti i izvozu. Od ukupno 1.700 rangiranih kompanija, Nelt BiH je dobio priznanje za drugu najuspešniju kompaniju u delatnosti po ostvarenom prihodu i našao se na 37. mestu u kategoriji velikih preduzeća po prihodu.

U okviru ovogodišnjeg događaja „100 najvećih“ organizovana je konferencija pod nazivom „Green Revolution“ koja je okupila vodeće stručnjake iz oblasti obnovljivih izvora energije, očuvanja okoline i e-mobilnosti. Na diskusiji se razgovaralo o ključnim pitanjima održivog razvoja, prelasku na obnovljive izvore energije i promovisanju zelenog načina života.

„Bila mi je čast da u ime Nelt BiH primim nagradu i prisustvujem svečanosti koja okuplja najznačajnije privrednike Bosne i Hercegovine. Konferencija „Green Revolution“ me je inspirisala da u okviru naše kompanije pokrenemo nove projekte i prakse koje će doprineti ostvarenju Ciljeva održivog razvoja“, izjavila je Biljana Lackanović, biznis asistent izvršnog direktora za tržište BiH.