#AccelerateInnovations Nelt Grupa pokrenula Tradex Management projekat

Naša kompanija pokrenula je prošlog meseca Tradex Management projekat u cilju unapređenja procesa upravljanja promo i ugovornim davanjima, što je jedan od naših strateških projekata.

Tradex Management projekat biće izveden kao softversko rešenje kompanije Kantar XTEL, jedne od vodećih kompanija za pružanje rešenja koja kompanijama omogućavaju da upravljaju prihodima.

Tim povodom, zajedno sa predstavnicima kompanija Kantar XTEL i NTT DATA Italia, organizovali smo kick-off događaj kom su prisustvovale i naše kolege sa tržišta Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Prezentaciju je držao predstavnik kompanije NTT Data Italia, koji je objasnio predmet projekta, faze, vremenske odrednice i način rada i metodologiju. Izvršni potpredsednik Nelt Grupe Darko Lukić predstavio je važnost projekta za našu organizaciju, kao i benefite koje ćemo imati nakon uspešne implementacije.

Menadžerka za upravljanje komercijalnom politikom i promo davanjima Jelena Popović istakla je da je ceo događaj protekao u prijatnoj atmosferi sa obe strane.

“Pozitivna atmosfera bila je prisutna od početka rada na ovom projektu i predstavlja odličnu osnovu za saradnju i uspešnu implementaciju ovog važnog projekta. Upravljanje promo i ugovornim davanjima je od ogromne važnosti za našu kompaniju, a kroz pametnije upravljanje i bolju kontrolu ovih investicija obezbedićemo ostvarenje dugoročnih ciljeva”, navela je Jelena.