#AccelerateInnovation – Tradex projekat / Trening za User Acceptance Test

U prethodnom periodu održane su uspešne radionice na temu obuke ključnih korisnika novog promo alata, koji predstavlja deo Neltovog zajedničkog projekta sa kompanijama Kantar i NTT. Radionicama su prisustvovali partneri iz kompanije NTT, koji su prezentovali osnovne informacije o alatu i načinu njegove upotrebe. Ključni korisnici iz prodaje, planiranja zaliha, finansija i servisa kupaca su dobili osnovne informacije o alatu i načinu na koji se on koristi.

Radionice su bile veoma interaktivne, a prikupljene informacije su od izuzetne važnosti, jer omogućavaju sagledavanje procesa iz različitih uglova.

Želimo da se zahvalimo svim učesnicima radionica koji su doprineli njihovom uspehu: Dejanu Stevanoviću, Dijani Stanojević, Aleksandru Petroviću, Dejanu Simiću, Vladimiru Stosiću, Tamari Vasić, Ivani Raičević, Nemanji Šalipuru, Sari Mrdović, Dragani Kolaković, Andreji Brkić, Aleksandri Ristanović, Biljani Avramović, Aleksandru Lazareviću, Milici Bogosavljević, Bojanu Bosniću i Milosu Komadini.Takođe, želimo da izrazimo zahvalnost i projektnom timu koji je podržao ovaj proces: Milošu Sebiću, Vanji Janković, Dušanu Ćetkoviću, Dragani Lečić, Jeleni Popović i Mladenu Adžiću. Vaša posvećenost i stručnost su bile ključne za uspešnu realizaciju ovih radionica.