#AccelerateInnovation Veliki test SFA aplikacije

U sklopu Accelerate 2025 strategije, u septembru prošle godine otpočeta je implementacija SFA platforme, dok je nedavno, u pripremi za novo lansiranje, obavljeno testiranje inoviranih funkcija i sadržaja aplikacije.

Primarni cilj ove digitalne platforme je unapređenje efikasnosti prodajne organizacije kroz optimizaciju vremena zadržavanja u radnji, povećanje prometa kroz nove inicijative, unapređenje interne i eksterne komunikacije, kao i smanjenje administracije.

Nakon serije edukativnih radionica, treninga i obuka, usledilo je testiranje aplikacije od 14 – 18. avgusta, na kojem su prisustvovale kolege iz različitih divizija.

Tom prilikom, prezentovana su unapređenja postojećih funkcionalnosti u aplikaciji i predstavljene su nove performanse. Učesnici su imali mogućnost da iznesu svoje viđenje aktuelnih funkcionalnosti, kao i da dostave predloge za eventualna dodatna unapređenja.

Prednosti koje SFA donosi su digitalizacija procesa, pružanje svih potrebnih informacija u realnom vremenu, kao i olakšana vertikalna komunikacija u organizaciji.