#AccelerateLogistics Započeta saradnja sa Podravkom

Naša kompanija započela je sredinom novembra 2022. godine saradnju sa jednom od vodećih prehrambenih kompanija u Hrvatskoj – Podravka.

Saradnja obuhvata prijem i skladištenje robe i reklamnog materijala, transport i dostava robe kupcima, a po zahtevu klijenata, mogu se vršiti i usluge špedicije i međunarodnog transporta.

Kako ističe Menadžer prodaje i razvoja domaćih logističkih usluga Nenad Diković, Podravka je, sa željom da se započne saradnja, kontaktirana u junu 2021.

“U martu 2022. godine smo dobili tendersku dokumentaciju i započeli kreiranje logističkog modela i izradu prve komercijalne ponude. Pregovori su trajali do septembra kada smo i zvanično odabrani za novog logističkog provider-a za Podravku na teritoriji Srbije. Veoma smo zadovoljni što je Podravka ušla u Neltovo logističko jato. Verujemo da će nam saradnja doneti dodatnu sinergiju u logističkim procesima i da će klijent biti zadovoljan uslugom koju pružamo.”, objašnjava Nenad.

Priča o Podravki započinje 1934. godine kada braća Wolf u Koprivici osnivaju radionicu za preradu voća koja 13 godina kasnije dobija naziv “Podravka”. Od tada je prošlo 75 godina, a Podravka se danas ubraja među vodeće hrvatske međunarodne kompanije koja posluje širom sveta.