#AccelerateLogistics Aleva novi klijent u logistici

Nelt je ovog septembra započeo saradnju u domenu logistike sa vodećim proizvođačem zdravih prehrambenih proizvoda „Aleva” iz Novog Kneževca.

Saradnja sa Alevom ogleda se u pružanju usluge primarnog transporta iz njihove fabrike u Novom Kneževcu do Neltovog CLDC u Dobanovcima, prijemu robe iz fabrike, skladištenju, pripremi i dostavi na preko 300 mesta isporuke dnevno, kao i uslugama reverzibilne logistike po potrebi i zahtevu.

Kako kaže menadžer prodaje i razvoja domaćih logističkih usluga Nenad Diković, od početka je bilo jasno da ćemo započeti uspešnu saradnju sa Alevom.

„Kompanija Aleva je tačno znala šta želi u domenu logistike. Vrlo brzo smo se razumeli i shvatili da delimo iste vrednosti i zajedničku želju da kupac bude u potpunosti zadovoljan. Naša komunikacija je izuzetno transparentna, zahtevi profesionalni a pristup poslu partnerski“, ističe Nenad.

Od osnivanja 1947. Aleva se bavila preradom i mlevenjem začinske paprike koja će do danas ostati njen simbol. Aleva je danas moderna kompanija sa više od 120 proizvoda u gotovo 200 različitih pakovanja i jedan je od vodećih proizvođača prehrambenih proizvoda na domaćem tržištu.

Zahvaljujući poverenju potrošača i prepoznatom visokom kvalitetu proizvoda,  Aleva je lider u kategoriji mlevene začinske paprike, monokomponentnih začina i instant supa (Quik) u Srbiji a među vodećim proizvođačima u ostalim kategorijama svog portfolija na domaćem i tržištima u okruženju.

Pored tradicionalnih, Aleva je posvećena i razvoju novih receptura, prilagođenih željama i navikama potrošača koje se stalno menjaju: želja za brzom i lakom pripremom jela je dopunjena zahtevom da bude zdravo i da zadovolji dnevne potrebe za nutrijentima. Prepoznajući rastuću potrebu za „on-the-go“ i instant proizvodima namenjenim potrošačima koji nemaju dovoljno vremena i prilika za klasičnu pripremu obroka nastale su Natur linija proizvoda koja pokriva potrebe za prirodnim i zdravijim sastojcima i Quik supe koje omogućavaju brzu i jednostavnu pripremu toplog, laganog obroka bez kuvanja.