Naša kompanija u Zambiji proglašena distributerom godine

Naša kompanija u Zambiji osvojila je nagradu za distributera godine od strane principala SC Johnson na trodnevnom događaju koji je organizovan u Johanesburgu.

Priznanje su ispred kompanije primili Dragana Ivković, menadžer prodaje i Bojan Vasiljević, portfolio menadžer, a uručili su je Adedeji Adesina, Export Manager, Sherman Makenna, Export Director i Julierme Diniz, General Manager for Africa Cluster.

Događaju su prisustvovali distributeri najvećih tržišta u Africi. Ovom prilikom predstavnici velikog broja kompanija učestvovali su u interaktivnim radionicama na kojima su razmatrani planovi za narednu godinu, u kontekstu razvoja izvoza. Pored toga, organizovana je i radionica o uspostavljanju multisektorske saradnje, njenom značaju i doprinosu u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Poslednjeg dana događaja, na svečanoj večeri, usledila je dodela nagrada, kada je naša kompanija prepoznata kao najbolji distributer za eksportna tržišta.

„Ova nagrada nam je posebno draga jer je SC Johnson jedan od naših najstarijih partnera u Africi sa kojim smo napravili veliki progres na tržištu Zambije“ izjavila je Dragana.

Čestitamo kolegama i koleginicama u Zambiji na sjajnim rezultatima i značajnom priznanju!